Vaření s Podravkou a panem Zbyňkem Diatkou

Ve čtvrtek 2. února jsme měli možnost přivítat v naší školní jídelně profesionálního kuchaře z firmy Podravka, pana Zbyňka Diatku. Již více než 10 let navštěvuje nejen školní jídelny, ale i závodní restaurace, kde prezentuje výrobky firmy Podravka a recepty, které lze z těchto surovin připravit. Pan Diatka se rovněž zabývá osvětou v oblasti zdravé výživy a dokazuje, že i ze surovin, které nejsou u strávníků příliš oblíbené nebo jsou málo známé, lze připravit zdravé a chutné jídlo.

V naší jídelně se k obědu pod vedením šéfkuchaře Zbyňka Diatky připravovalo a servírovalo následující menu:

polévka Minestrone

kuře na středomořském koření, dušená rýže, zelný salát s kukuřicí

Pasticcio – zapečené penne s masem a rajčaty

Po celý den panovala ve školní jídelně příjemná pracovní atmosféra a paní kuchařky byly šéfkuchaři plně k ruce. Během společné činnosti načerpaly množství užitečných kulinářských rad a získaly i nové zajímavé recepty. Ty budou do jídelníčku samozřejmě zařazovány i nadále.

Věříme, že strávníci tuto výjimečnou akci ocenili a že jim jídlo připravené pod vedením šéfkuchaře Diatky chutnalo. Za skvěle odvedenou práci a výborně připravené menu tak děkujeme nejen panu Diatkovi a firmě Podravka, ale velký dík patří zaslouženě také paní kuchařkám z naší školní jídelny.

 

                             Dagmar Seďová, vedoucí ŠJ, Mgr. Ludmila Kiedroňová

Jazyk webu
Kalendář
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
« Bře    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Archivy
Počet přístupů

počítadlo.abz.cz

Počet unikátních návštěv a zobrazení jednotlivých stránek od 14. 2. 2015.