Informace MŠ k pondělí 12. dubna

 

Vážení rodiče, od pondělí 12. dubna zahajuje MŠ provoz (pouze pro předškoláky). Podmínkou je pravidelné absolvování testů v MŠ 2x týdně. Bez negativního testu nemůže být dítě v MŠ přítomno. Testovat děti budeme každé pondělí a čtvrtek s vaší dopomocí výtěrem z nosu (hloubka cca 2cm po okraji nosu). Motivujte prosím děti, že to nebolí a že to zvládnou, případně si pusťte instruktážní video: https://www.youtube.com/watch?v=BmDnd140UH4.

Kdo přijde do MŠ poprvé až v úterý, středu nebo pátek, bude testován v první den příchodu. Testování bude probíhat v hale MŠ, odkud děti po testu odejdou do třídy. Rodiče dál do budovy MŠ vstupovat nebudou. V případě pozitivního výsledku Vás budeme telefonicky kontaktovat (do 20-ti minut od provedení testu) a musíte si dítě z MŠ co nejdříve odvést (do té doby bude umístěno v izolační místnosti). Výchovně vzdělávací práce bude probíhat v běžném režimu, jen děti budou rozděleny do tří méně početných skupin. Seznam dětí rozdělených do skupin bude vyvěšen na hlavních dveřích.

Odpoledne si budete děti vyzvedávat u bočních dveří (Motýlci, Berušky). Děti naší MŠ od rodičů, kteří pracují ve zdravotnictví a v záchranných složkách, mohou do MŠ chodit, i když nejsou předškoláci, pokud nám přinesou písemné potvrzení od zaměstnavatele. Děti nemusí mít roušky, personál MŠ bude mít respirátory po celou dobu provozu MŠ. Prosíme i vás o dodržování všech hygienických nařízení – roušky i ve venkovním areálu MŠ, rozestupy, dezinfekce rukou při vstupu do haly.

Podrobnější informace získáte při příchodu do MŠ, případně u zástupkyně ředitele pro MŠ. Děkujeme za vaši spolupráci a podporu, společně to zvládneme!

 

 

.

 

 

 

Jazyk webu
Kalendář
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
« Bře    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Archivy
Počet přístupů

počítadlo.abz.cz

Počet unikátních návštěv a zobrazení jednotlivých stránek od 14. 2. 2015.